Wie zijn wij?

Anita & Patrick Haarwerken is in handen van Anita en Patrick Heerings. Samen drijven zij ook ‘Anita & Patrick Kappers.’ De salon is al in 1962 opgezet. ‘Heerings Haarwerken’ is sinds die tijd een begrip in Maastricht en omstreken. Patrick en Anita Heerings namen in 1998 de zaak over van zijn vader. In 2014 besloten ze de naam te veranderen in ‘Anita & Patrick Haarwerken’ en ‘Anita & Patrick Kappers’.

Patrick neemt het voortouw bij de haarwerken, en Anita bij de kapsalon. Maar voortdurend ondersteunen zij elkaar en vullen elkaar aan. Hierdoor bent u verzekerd van een topresultaat.

Patrick Heerings

Patrick Heerings hielp zijn vader als jongen van 12 al mee in de salon. Zo leerde hij de beginselen van het vak. De keuze tussen een academische studie of de haarwerksalon was aanvankelijk moeilijk. Maar na een paar jaar studeren volgde Patrick toch zijn hart. Hij besloot de salon voor haarwerk en coiffure over te nemen en voort te zetten.

Patrick behaalde alle diploma’s die er maar te halen zijn op het gebied van coiffure en haarwerk.  Als een van de weinige Limburgse haarwerkspecialisten heeft hij de kennis en kunde om zelf haarwerk te ontwerpen en te knopen. Jaarlijks geeft hij workshops en lezingen over zijn vak.

“Bij haarwerk zijn drie dingen belangrijk: je moet je erin herkennen, het moet comfortabel zitten en het moet veilig zitten, dat wil zeggen: het moet goed passen. Op al die dingen let ik, dat is mijn vak. Maar tegelijk zorg ik dat mensen zich bij ons thuis voelen. Want dat is óók belangrijk.”

Anita Heerings

Vorm: daar draait het om bij Anita Heerings. Steeds creëert zij iets nieuws, iets verrassends. Maar altijd samen met de klant, kijkend naar de klant. Want haar en haarwerk moet passen bij wie je bent.
Jaarlijks bezoekt Anita samen met Patrick de ‘Coiffure Mondiale’ in Parijs en enkele andere belangrijke evenementen. Zo blijft ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Ze behaalde alle diploma’s op het gebied van haarwerk, coiffure en visagie. En ze houdt haar kennis up to date door jaarlijkse trainingen
“ Het is mooi om te zien hoe mensen groeien wanneer zij zich mooi voelen. “

Openingstijden

Behandeling volgens of afspraak.

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 8:45 - 17:30
  • Woensdag: 8:45 - 17:30
  • Donderdag: 8:45 - 17:30
  • Vrijdag: 8:45 - 17:30
  • Zaterdag: 8:00 - 14:00

Een op u aangepaste openingstijd is in overleg mogelijk *

Contact

(043) 321 49 74

info@heeringshaarwerken.nl

Tongerseweg 118, 6214 BD Maastricht

06 2030 0436